Δ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ «ΦΙΛΟΔΗΜΟ»

ΠΗΓΗ

Ο δήμος ενισχύθηκε, μεταξύ άλλων, με μεταχειρισμένο εκσκαφέα – εκφορτωτή και μεταχειρισμένο διαξονικό ανατρεπόμενο φορτηγό.

Στη λίστα των έργων του δήμου Θερμαϊκού, που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης, προστίθεται η προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού, προϋπολογισμού περίπου 200.000,00 ευρώ, που έλαβε έγκριση από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το ήδη υψηλότατο ποσό των 8.500.000 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.

20160810_202345.jpg

Ποσό που επιτυχώς διεκδικήθηκε από το Πρόγραμμα για την υλοποίηση έργων μεγάλης ωφέλειας για την τοπική κοινωνία και συγκεκριμένα για:

1. Το αποχετευτικό Μεσημερίου, προϋπολογισμού 6.006.560,00 ευρώ.

2. Την αντικατάσταση και επέκταση δικτύου ύδρευσης Ν. Επιβατών και Αγ. Τριάδας, προϋπολογισμού 1.926.000,00 ευρώ.

3. Την επισκευή-συντήρηση 20 σχολικών μονάδων του Δήμου, προϋπολογισμού 528.000,00 ευρώ.

Το ενδιαφέρον του δήμου για την εν λόγω προμήθεια υπήρξε εξαρχής έντονο, αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενδυνάμωσης των τεχνικών της υποδομών και θέτοντάς την ως στόχο της, προσβλέποντας στην ουσιαστική ενίσχυση των δομών της με μηχανήματα έργου και ως εκ τούτου στην αποτελεσματικότερη και ταχύτερη δράση των Υπηρεσιών του δήμου. Συγκεκριμένα η χρηματοδότηση αφορά σε :

Ένα μεταχειρισμένο εκσκαφέα – φορτωτή. Ένα μεταχειρισμένο διαξονικό ανατρεπόμενο φορτηγό. Ένα μεταχειρισμένο διαξονικό φορτηγό, με καρότσα μικτού βάρους τουλάχιστον 3,5 κιλών.

 

 


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.